GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 312
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868253
PREU: 19.13€ / 19.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021
TRADUCCIÓ: Xavier Zambrano
Amb el suport de:

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Alan Parks

Fills del febrer

Sinopsi

Grans personalitats de la ciutat de Glasgow mortes de la manera més brutal i, com a única pista, una paraula gravada als seus pits sense vida. Bandes rivals lluiten per aconseguir el control del submon criminal, i Cooper, el millor amic de la infantesa de l'inspector Harry McCoy, és enmig de tot aquest entramat.

Res no s'atura i, mentre McCoy està convalescent després del violent i sagnant desenllaç del seu últim cas, el que ha passat a la història amb el nom de Gener de Sang, han arribat a Glasgow drogues noves que han portat una nova classe de violència a una ciutat ja devastada per la penúria. La llei del carrer està canviant ràpidament i tothom es posiciona. Harry McCoy, una víctima més d'aquesta nova realitat, haurà de perseguir un assassí que no s'aturarà fins a veure complerta la seva missió. Mentre intenta trobar l'error que l'ajudi a resoldre el cas, McCoy haurà de fer front als dimonis del passat, que tornen per torturar-lo, i per reclamar venjança. Una venjança que, si es confirma, pot arribar a canviar-li la vida.

Un retrat de la Glasgow d'inicis dels anys setanta, inundada per l'arribada de noves drogues i la lluita de bandes rivals per fer-se amb el control del submón criminal de la ciutat escocesa.

«L'última sensació de la novel·la negra europea.» Xavi Ayén, La Vanguardia

Sobre l'autor/a

Alan Parks ha treballat en la indústria de la música durant més de vint anys. Gener de Sang, la seva primera novel·la, va ser rebuda com una de les grans novetats del noir del 2018. La seva nominació al prestigiós Gran Prix de Littérature Policière el confirma com una de les veus més interessants del panorama negre actual. Viu i treballa a Glasgow. Amb aquesta novel·la continua la sèrie de Harry McCoy, després de Gener de sang (Univers, 2020).

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×