GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15.2 x 23 cm.
PÀGINES: 224
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375088
PREU: 19.13€ / 19.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2022

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Carla Gracia

Ens recordaran

Sinopsi

Una història universal sobre el sentit de la vida.

Ens recordaran ficciona el temps que van passar junts Goethe i Schiller l'estiu del 1794.

La novel·la explora els conflictes dels autors, les seves debilitats, ombres i grandeses, així com les dones que els van fer florir.

Ens recordaran és un joc de miralls entre homes i dones, un procés constant de descobriment de les diferents facetes dels personatges i les seves vides.

La novel·la desperta en el lector l'emoció d'estar allí, vivint aquells mateixos moments, explorant els conflictes de les seves idees i l'exigent procés artístic.

La ficció, un vehicle poderós per fer reviure Goethe i Schiller.

Sobre l'autor/a

Carla Gracia (Barcelona, 1980) és escriptora i professora d'escriptura. És llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Ramon Llull, té un postgrau en Gestió i Resolució de Conflictes i un MBA internacional. Després d'estar vivint a França, Anglaterra i els EEUU, va emprendre l'aventura de fer la volta al món. Va ser en aquest viatge on va descubrir la vocació per l'ofici d'escriure. A partir d'aleshores va publicar diversos llibres d'assaig. El 2014 va publicar la seva primera novel·la, Set dies de Gràcia, que va ser traduïda a l'italià i el polonès. Per aquesta obra va rebre el premi Alghero Donna de Literatura i Periodisme en la secció Internacional a la Fira del Llibre de Roma. És professora d'escriptura al Laboratori de Lletres i professora associada de la UIC. És doctoranda en escriptura Creativa per la Bath Spa University (Anglaterra).

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×