GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Tapa tova o butxaca
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 480
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375712
PREU: 19.13€ / 19.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 12-01-23
TRADUCCIÓ: ESTHER ROIG GIMÉNEZ

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Alan Parks

Els morts d'abril

Sinopsi

Un mariner nord-americà de la base de Holy Loch ha desaparegut. Mentre l’inspector Harry McCoy investiga el cas, una onada de bombardejos assetja la ciutat de Glasgow. Aviat es farà evident que el mariner desaparegut podria estar relacionat amb una tèrbola organització, liderada per un fanàtic sanguinari al servei d’una Escòcia molt diferent. Una Escòcia per la qual els seus ciutadans estarien més que disposats a matar.

               Mentrestant, Cooper, l’amic d’infantesa de McCoy i un dels senyors del submon criminal de la ciutat, surt de la presó i està convençut que té un traïdor en les seves files. A mesura que els antics amics l’abandonen per convertir-se en enemics, Cooper haurà de lluitar per mantenir la seva posició als carrers de Glasgow. Necessita un cop d’efecte per tornar a ser el que era, i només Harry McCoy, el seu vell amic, el pot ajudar.

Sobre l'autor/a

Alan Parks ha treballat en la indústria de la música durant més de vint anys. Gener de Sang, la seva primera novel·la, va ser rebuda com una de les grans novetats del noir del 2018. La nominació al prestigiós Grand Prix de Littérature Policière el va confirmar com una de les veus més interessants del panorama negre actual. Viu i treballa a Glasgow. Els morts d’abril és el quart títol de la sèrie protagonitzada per l’inspector Harry McCoy.


Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×