Pàgina Catàleg Univers - Grup Enciclopèdia

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15 x 23 cm.
PÀGINES: 268
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375255
PREU: 16.3€ / 16.95€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021


COMPRAR

Bernhard Schlink

El lector

Sinopsi

Per a en Michael Berg, de quinze anys, la trobada casual amb la Hanna tindrà unes conseqüències del tot insospitades i inabastables en la seva vida posterior. La Hanna és una dona més gran i, aviat, entre tots dos personatges neix una història d'amor tan apassionada com clandestina. Per a en Michael és l'entrada en una nova vida; per a la Hanna és la fugida d'una vida, que ja no sent seva.

Anys més tard, Michael viatja a Alemanya com a observador del judici d'una de les atrocitats del règim nazi. Una de les persones jutjades és la Hanna. La dona que havia estimat és una criminal. La dona que havia estimat no només està obligada a respondre per un crim horrible, sinó que també intenta defugir la confessió d'un secret molt més profund.

«Durant les generacions futures, la gent seguirà llegint i meravellant-se amb aquesta novel·la.» Evening Standard

«Tothom hauria de llegir-la; és tot un prodigi.» Der Tagesspiegel

«Una història inoblidable sobre l'amor, l'honor i la compassió.» The Bookseller

Sobre l'autor

Bernhard Schlink, nascut el 1944 prop de Bielefeld (avui al Rin del Nord-Westfàlia), és jurista i viu entre Berlín i Nova York. La seva novel·la Der Vorleser, escrita el 1995, adaptada al cinema per Stephen Daldry sota el títol de The Reader, traduïda a més de cinquanta llengües (al català sota el títol de El lector) i distingida amb premis nacionals i internacionals, el va llançar a la fama mundial com a escriptor.

També podria interessar-te

Púding de Nadal

Nancy Mitford\Jacobo Muñiz (il·lustr.)

Més informació


×