GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 15.2 x 23 cm.
PÀGINES: 480
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868758
PREU: 20.19€ / 21€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2022
TRADUCCIÓ: Joan Puntí
Amb el suport de:

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Liam McIlvanney

El Quàquer

Sinopsi

Una ciutat presa del terror. Un assassí en sèrie. Un inspector amb tot per demostrar.

Glasgow, 1969. La gent del lloc no recorda un hivern tan dur. El fred i la por han pres la ciutat, i als carrers només ressona un nom: el Quàquer, un assassí que ja s'ha cobrat tres víctimes. Han passat sis mesos, sembla que la ciutat es recupera de la por que l'havia tenallat, però el temor a una nova víctima segueix. McCormack, jove i prometedor inspector de les Terres Altes, és enviat al cos de policía de Glasgow per desmantellar una investigació que s'ha tornat tan costosa com inútil. Aviat serà evident que el cas del Quàquer no ha acabat, quan una quarta víctima apareix morta a un apartament abandonat. McCormack haurà d'arribar al cor més fosc de Glasgow, seguint un rastre de pistes i secrets que estan destinats a canviar l'esdevenir de la ciutat i el seu per sempre.

Premi Bloody Scotland McIlvanney 2018; finalista del Theakston Crime Novel of the Year 2019 i finalista del premi Ngaio Marsh 2019.

«Cada punt, cada element d'El Quàquer és magnífic. McIlvanney no només actualitza la fórmula clàssica del hard-boiled, sinó que fa evident la seva fosca bellesa.» Washington Post

«Un mestre del gènere negre.» Daily Mail

«Liam McIlvanney demostra que és capaç de jugar a la mateixa lliga que els seus compatriotas més il·lustres.» Times

Sobre l'autor/a

Liam McIlvanney, fill del mític William McIlvanney, pare del tartan noir i creador del detectiu Laidlaw, és professor d'Estudis Escocesos a la Universitat d'Otago, Nova Zelanda. És autor de Burns the Radical (premi Saltire, 2002), Where the Dead Men Go (premi Ngaio Marsh a la millor novel·la negra) i El Quàquer (premi Bloody Scotland McIlvanney, 2018; finalista del Theakston Crime Novell of the Year, 2019 i finalista el premi Ngaio Marsh, 2019). Escriu a la London Review of Books.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×