GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Cartoné
MIDES: 14 x 21.7 cm.
PÀGINES: 280
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868147
PREU: 20.19€ / 21€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020
TRADUCCIÓ: Jordi Vidal i Tubau

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Edmund Crispin

Crim a la botiga de joguines

Sinopsi

Una nova aventura d'un dels pares de la novel·la de detectius clàssica, considerada per The Times una de les 100 millors novel·les policíaques del segle XX.

Avorrit d'una existència plàcida, i amb cinquanta lliures del seu editor a la butxaca, el poeta Richard Cadogan marxa a Oxford, on diu que hi va a buscar la inspiració perduda. Quan hi arriba, ja de nit, troba una botiga de joguines oberta i, a dins, el cos sense vida d'una dona. En tornar-hi més tard amb la policia, la botiga i la dona s'han esfumat. Només hi ha una persona capaç d'esbrinar què ha passat: el seu antic company d'universitat, en Gervase Fen, ara catedràtic de Llengua i Literatura i membre del consell del St. Christopher's College, a més de detectiu aficionat. En Gervase sap que la veritat sovint és més estranya que la ficció, i sempre està disposat a abandonar els seus alumnes per una investigació, especialment si això implica visitar pubs de la ciutat, mentre busca una botiga amb el do de la ubiqüitat.

«Un dels màxims exponents de la novel·la de detectius més clàssica. Elegant, literària i molt divertida». The Times

«Una història delirant. Segurament entre les novel·les més divertides que s'han escrit mai». Washington Post


Sobre l'autor/a

Edmund Crispin (Chesham Bois, 1921 - Londres, 1978) és el pseudònim de Robert Bruce Montgomery, escriptor de novel·les policíaques i compositor. Les històries protagonitzades pel professor Gervase Fen tenen lloc al St. Christopher's College, una institució fictícia que l'autor situa al costat del St. John's College. Escrites en clau humorística i amb una elevada pretensió literària, les novel·les de Crispin són de les poques que trenquen ocasionalment la quarta paret, interpel·lant directament el lector. Crim a la botiga de joguines és, segons The Times, una de les 100 millors novel·les policíaques del segle XX.

Tornar al catàleg

Segueix Univers a les xarxes socials


×