GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 13 x 20 cm.
PÀGINES: 224
IDIOMA: Català
EAN: 9788416738526
PREU: 17.21€ / 17.9€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020
TRADUCCIÓ: Víctor Obiols Llandrich

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Max Porter

Lanny

Sinopsi

La rutina d'un poble dels voltants del Londres actual es trenca quan desapareix un nen. Mentre el busquen, un misteriós personatge espia la mesquinesa de la gent que forma la comunitat.

Lanny és un xaval peculiar, que sempre juga sol i li agrada estar-se al bosc. La seva mare, una escriptora de novel·la negra, proposa a Pete, un esquerp artista jubilat, que faci al nen classes de dibuix. Entre ells sorgeix una gran complicitat, fins que Lanny desapareix i el vell és assenyalat com el principal sospitós d'un segrest o assassinat. El drama que pateix la petita comunitat on viuen tots els personatges és observat per un intrigant esperit ancestral, que és conegut com Papamort Orobancaci i té la capacitat d'escoltar alhora totes les converses dels vilatans. És mort, en Lanny?

«No sembla possible que un mateix llibre et deixi glaçat, et commogui profundament i tingui un ritme endimoniat.» Kamila Shamsie

«L'escriptura és astoradora i profundament impactant. És un llibre que defuig qualsevol categoria.» Nathan FilerSobre l'autor/a

Max Porter ha estat editor i llibreter. Lanny és la seva segona novel·la. Amb la primera, El dol és aquella cosa amb ales (2016), publicada a :Rata_, va obtenir el premi internacional Dylan Thomas i ha estat traduïda a vint-i-set idiomes. Viu a Bath amb la seva dona i els seus tres fills.

Tornar al catàleg

Segueix Rata a les xarxes socials


×