GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 12.5 x 20 cm.
PÀGINES: 240
IDIOMA: Català
EAN: 9788416738175
PREU: 17.31€ / 18€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021
TRADUCCIÓ: Anna Casassas

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Goliarda Sapienza

La presó de Rebibbia

Sinopsi

Un cant a l'esperança, a la constatació diària que malgrat la duresa de la vida, sempre hi ha alguna manera de fer-la lluminosa.

Narració en primera persona, minuciosa i sense sentimentalismes, de l'experiència d'ingressar en la pitjor presó de Roma, la presó de Rebibbia, on la protagonista intenta sobreviure teixint complicitats amb una colla de dones que no ho han tingut fàcil a la vida. A poc a poc, la protagonista es guanya el respecte de les companyes i aprèn algunes lliçons importants sobre la vida.

La presó de Rebibbia ens explica com la duríssima experiència del pas per una presó pot convertir-se en una manera de renéixer.

Sobre l'autor/a

Goliarda Sapienza (1924-1996) va ser actriu, poeta, escriptora, militant i mussa d'esquerres. La seva obra més coneguda és L'art de viure (La Campana 2014), però la seva obra més corprenedora és la narració del temps que va passar a la presó. Sapienza, després d'uns anys daurats de fama, viu severes dificultats econòmiques que l'empenyen a robar unes joies d'una coneguda. És descoberta, jutjada i tancada a la presó on trobarà, en l'exemple de les seves companyes de dissort, la força i la inspiració per seguir lluitant.

Tornar al catàleg

Segueix Rata a les xarxes socials


×