GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 12.5 x 20 cm.
PÀGINES: 260
IDIOMA: Català
EAN: 9788416738533
PREU: 17.79€ / 18.5€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021
TRADUCCIÓ: Meritxell Cucurella-Jorba

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Roberto Camurri

L'home que ha decidit estimar

Sinopsi

Un retrat generacional poderosament emotiu.

Davide, Valerio i Anela han nascut a Fabricco i comencen a construir les seves vides com a adults. Valerio ha decidit marxar però un motiu poderós el farà retornar i construir una vida que, sorprenentment, acaba sent més convencional i feliç del que hauria pogut imaginar. Amb una corprenedora capacitat psicològica, l'autor construeix una estructura narrativa polièdrica que li permet observar l'efecte que produeix el pas dels anys d'uns personatges que breguen per convertir la seva existència discreta i rutinària en una petita ciutat, en una experiència vital lluminosa.

Amb una enorme sensibilitat i sinceritat, Roberto Camurri disecciona l'ànima dels personatges, en mostra la perplexitat i dolor per extreure'n un poderós cant a la vida.

Sobre l'autor/a

Roberto Camurri (1982) és un impetuós autor italià que ha estat comparat amb Erri De Luca. Nascut a la petita ciutat de Fabricco, viu a Parma amb la seva esposa i una filla. Justament la seva ciutat natal, Fabricco, ho és també dels personatges de la seva primera novel·la, L'home que ha decidit estimar, un text que retrata poderosament la seva generació.

Tornar al catàleg

Segueix Rata a les xarxes socials


×