GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 12.5 x 20 cm.
PÀGINES: 0
IDIOMA: Català
EAN: 9788494489105
PREU: 17.31€ / 18€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2016

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Natalia Carrero

Jo mateixa, suposo

Sinopsi

La vida de Valentina Cruz ha estat marcada sempre per un sentiment de no pertinença al seu entorn. No encaixava en la seva família barcelonina dominada per la figura d'un pare dèspota que va fer del tot impossible establir el més mínim vincle afectiu. No encaixa en el barri madrileny on viu ara, superficial i buit, amb una vida social que no li aporta res. No encaixa en la cultura oficial, massa preocupada per la literatura fàcil i que menysté el valor subversiu de la bona literatura. Amb prou feines encaixa en la seva família, el seu marit i les seves filles, però és un encaix aconseguit a cops d'equilibri, estratègia, submissió i renúncies.

Valentina Cruz busca en la literatura l'autenticitat que la vida li nega, s'encara a l'escriptura com a un mirall trencat que li retorna les seves ferides, s'entrega a la lectura exigent, a la que requereix esforç, a la que tot ho qüestiona. És aquí es busca el seu espai, un lloc incòmode però l'únic on sobreviure.

Sobre l'autor/a

Nascuda a Barcelona el 1970, Natalia Carrrero va abandonar els estudis universitaris de Periodisme i Filosofia a la recerca de la seva pròpia veu. Ha publicat las novel·las Soy una caja (2008), guanyadora del premi Nuevo talento Fnac, i Una habitación impropia (2011), totes dues publicades per Caballo de Troya. Jo mateixa, suposo, tercer títol de l'autora, el primer que publica també en català, i text fundacional de :Rata_, la confirma com una de les veus més originals i interessantes del panorama nacional.

Tornar al catàleg

Segueix Rata a les xarxes socials


×