GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 12.6 x 20 cm.
PÀGINES: 120
IDIOMA: Català
EAN: 9788416738045
PREU: 16.83€ / 17.5€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Natàlia Cerezo

I van passar tants anys

Sinopsi

Caterina és una noia nascuda en una masia aïllada de l'interior de Catalunya que inicia una nova vida en una ciutat industrial del Vallès. Allà, entre la fàbrica i el teatre amateur, anirà descobrint el gust agredolç de la vida, es casarà i viurà en una casa modesta construïda per Gustau, el seu marit, un home senzill i tossut que despertarà en la Caterina uns sentiments cada cop més foscos.

La història de la Caterina il·lustra uns esdeveniments històrics viscuts al Vallès Occidental, les tràgiques riuades de setembre de 1962.

Sobre l'autor/a

Natàlia Cerezo ve fer un aclamat debut A :Rata_ amb A les ciutats amagades. Aquest recull de contes va permetre descobrir una escriptora amb una poderosa capacitat literària per narrar sentiments alhora commovedors i desconcertants. D'una prosa neta, extremadament polida, que desperta poderoses imatges poètiques sense perdre mai el nervi narratiu, ara enfronta una narració en primera persona on troba la veu d'una dona jove, aparentment ingènua i feble, però capaç de persistir en allò que considera medul·lar en la seva vida: els llibre. Cerezo va guanyar diversos premis per A les ciutats amagades, ha estat convidada en diversos certàmens literaris i aquesta primera obra està en procés de ser traduïda a altres idiomes (italià i anglès).

Tornar al catàleg

Segueix Rata a les xarxes socials


×