GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Rústica amb solapes
MIDES: 13 x 20 cm.
PÀGINES: 160
IDIOMA: Català
EAN: 9788416738502
PREU: 18.27€ / 19€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Han Kang

Blanc

Sinopsi

En algunes cultures orientals el blanc és el color del dol. Potser les coses blanques que ens envolten preserven el nostre dolor, contenen una angoixa que no sabem veure a primer cop d'ull. Kang s'endinsa en una delicada indagació literària i cerca, a través de la descripció de coses quotidianes, el mal que sempre ha sentit per l'absència d'una germana a qui no va conèixer.

A partir de la redacció aparentment banal d'una llista de coses blanques, l'autora fa un commovedor exercici d'introspecció, buscant l'epicentre del seu dolor existencial.

«Blanc és profund i preciós, cada imatge és poderosa i precisa. Han Kang és un geni». Lisa McInerney

«Emocionalment devastador i profund». Katie Kitamura

«Una tranquil·la i absorbent contemplació de la vida, de la mort, i de l'impacte existencial que ens deixen aquells que se'n van abans que nosaltres». Eimear McBride

Sobre l'autor/a

Han Kang (Gwangju, Corea del Sud, 1970), viu a Seül amb el seu fill, on fa classes d'escriptura creativa. Filla i germana d'escriptors, des de l'inici de la seva carrera va ser multipremiada, fins que el 2016 La vegetariana va convertir-se en un esdeveniment literari mundial, gràcies al prestigiós Man Booker Prize.

Tornar al catàleg

Segueix Rata a les xarxes socials


×