Política de privacitat

Responsable del Tractament

L’empresa responsable del tractament de les seves dades en virtut d’aquesta Política de privacitat és:
ENCICLOPEDIA CATALANA, SLU
FUNDACIÓ ENCICLOPEDIA CATALANA
DIGEC SAU
ÀGORA SOLUCIONS LOGÍSTIQUES S.L
LA GALERA SAU, EDITORIAL

NIF: B08189680
Domicili: c/ Josep Pla, 95 – 08019 BARCELONA (Barcelona)
Adreça de correu electrònic: comunicacio@grec.cat

Webs:

  • https://grupenciclopedia.cat
  • https://grupenciclopedia.cat/blog/
  • https://grupenciclopedia.cat/landings
  • http://text-lagalera.cat
  • https://text-lagalera.cat/blog/
  • https://educadors.text-lagalera.cat/
  • http://www.digitals.text-lagalera.cat/index.php/
  • http://lagaleraeditorial.com
  • https://www.ireadbridge.com/
  • http://ratabooks.info
  • http://enciclopedia.cat
  • http://diccionari.cat
  • http://www.diccionari.cat/
  • http://www.dicdidac.cat/
  • http://www.medic.cat/
  • http://www.multilingue.cat/
  • https://www.enciclopedia.cat/divulcat
  • http://supere.cat
  • http://www.lecturaenveualta.cat/
  • http://www.agorallibres.cat/
  • http://fototeca.cat/
  • http://sinerabooks.com

Telèfon: 935057496
Inscrites en el Registre Mercantil de Registre Mercantil de Barcelona,

__________________________________________________

Els Corresponsables, reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i estem compromesos a tractarla amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades.La present política de privacitat pretén regular tots els aspectes relatius al tractament de dades dels diferents usuaris que naveguen o faciliten les seves dades personals a través dels diferents formularis situats en la web.

Dades Personals

Una dada personal, és la informació que li identifica o li fa identificable. A través de la web, en les caselles establertes a aquest efecte recollim les dades personals que l’usuari ens comunica: Nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, adreça postal, població, etc. així com totes aquelles dades que voluntàriament ens proporcioni a través de qualsevol de les xarxes socials de les quals l’usuari està registrat. En aquest cas, la privacitat dependrà de la pròpia configuració establerta per l’usuari així com dels termes i condicions de la pròpia xarxa social.

La visita de l’usuari a la web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les seves dades personals. No obstant això, en cas de facilitar-los, les dades seran tractades de manera lícita amb subjecció en tot moment als principis i drets recollits en el RGPD 2016/679 de 27 d’abril de 2016 i la LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre.

Finalitat, durada i legitimació del tractament:

Les dades que l’usuari ens proporcioni els tractarem amb les següents finalitats:

  • Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l’usuari a través del formulari de contacte situat en la web.
    Recollim i tractem les dades personals de l’usuari per a poder tramitar i gestionar la seva sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitza a través d’aquest formulari. Aquestes dades els conservarem durant el temps necessari per a donar compliment a la seva petició i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la petició. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar l’alta i participació de l’usuari en el formulari de comentaris del blog situat en la web. Aquests comentaris seran gestionats per la plataforma WordPress. Les dades facilitades els conservarem mentre l’usuari no sol·liciti la baixa de la subscripció al contingut del blog i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en registrar-se a través del formulari de subscripció al blog i en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la seva sol·licitud. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar les experiències o opinions respecte als productes i/o serveis mitjançant els testimoniatges dels usuaris que seran publicats en la pàgina web i així poder ajudar a altres usuaris. Les úniques dades personals que es publicaran del testimoniatge seran el nom i la ciutat de l’usuari. Les dades facilitades els conservarem mentre l’usuari no sol·liciti la seva revocació i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en registrar-se a través del formulari habilitat a aquest efecte en la web i en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la seva sol·licitud.
  • Atendre i gestionar la compra realitzada per l’usuari a través del formulari de compra situat en la web.
    Recollim i tractem les dades personals de l’usuari per a poder processar la comanda i posterior pagament dels productes i serveis que s’ofereixen en la web. Aquestes dades els conservarem durant el temps que duri la relació contractual entre les parts i durant el temps establert per la llei per al compliment de les obligacions fiscals.La base de legitimació del tractament de les dades serà l’execució d’un contracte de compravenda en el qual l’interessat és part. En cas que l’usuari no faciliti les seves dades personals no es podrà gestionar la seva compra, no podent prestar el servei sol·licitat.
  • Per a guardar el “carro de compra” abandonat i recordar a l’Usuari que ha deixat un producte en la cistella de compra, en cas que hagués iniciat una compra introduint la seva adreça del seu correu electrònic. Les dades seran conservades en el moment que l’Usuari afegeixi el producte seleccionat al carro de compra fins al moment que confirmi la mateixa per un termini no superior a cinc dies.La base de legitimació del tractament de les dades serà l’interès legítim del Responsable per facilitar al màxim la compra del producte pel qual ha demostrat un interès l’Usuari afegint-lo al carret.
  • Enviar butlletins i newsletters sobre productes dels Corresponsables Sota el consentiment de l’usuari.
    Recollim i tractem les seves dades personals per a poder enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis. Aquestes dades els conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al tractament dels mateixos i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans de subscriure’s a la *newsletter en formulari habilitat a aquest efecte en la web. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar el currículum remès per l’interessat a través del formulari habilitat per a tal efecte i incloure’l en la base de dades de candidats de l’empresa. Aquestes dades es conservaran durant el termini màxim d’un any, transcorregut el qual, es procedirà al bloqueig de les dades durant el temps establert legalment, garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció.La base legítima per a gestionar i tractar el currículum de l’interessat és el seu consentiment el qual manifesta en realitzar una acció afirmativa d’enviament del mateix i seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat prèviament al seu enviament. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar la targeta de fidelitat dels Corresponsables que s’ofereix als nostres clients en la nostra web.
    Recollim i tractem les dades personals del client per a poder emetre aquesta targeta com a part dels nostres serveis, podent-se beneficiar dels nostres descomptes i promocions. Aquestes dades els conservarem mentre duri la relació contractual i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base legítima per a gestionar la targeta client/fidelitat és l’execució d’un contracte en el qual l’interessat és part. En cas que l’usuari no faciliti les seves dades personals no podrà atendre’s la seva petició i no podrem prestar-li el servei de fidelització i descomptes que ofereix la targeta de els Corresponsables.
  • Per a l’elaboració de perfils. Recollim dades d’anàlisis de les compres que realitza l’usuari, dels seus interessos i preferències. D’aquesta manera podem oferir-li productes i serveis que puguin interessar-li. Aquestes dades els conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al tractament dels mateixos i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base legítima per a l’elaboració de perfils és el consentiment de l’usuari que atorga en acceptar la casella corresponent. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Donar d’alta com a “usuari registrat” a través del formulari de registre situat en la web i que permetrà a l’usuari accedir a la seva àrea privada de serveis i informar-lo de les nostres activitats, podent-li remetre per qualsevol mitjà electrònic comunicacions comercials de les novetats dels nostres serveis. Aquestes dades els conservarem mentre l’usuari no sol·liciti la seva baixa del registre i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en registrar-se a través del formulari de registre i seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la seva sol·licitud. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Millorar la seva experiència en navegar per la web. Aquestes dades els conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al tractament dels mateixos eliminant les cookies i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base de legitimació per a millorar la seva experiència en navegar per la web és el consentiment que atorga l’usuari en acceptar les cookies. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li informació sobre les nostres activitats i productes. Aquestes dades els conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al tractament dels mateixos i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base legítima per a gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li les nostres activitats i novetats, és el consentiment que ens atorga per a això. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar els concursos i sortejos organitzats en la nostra web. Recollim i tractem les dades personals de l’usuari per a poder gestionar la seva participació en els diferents sortejos o concursos organitzats pels
    Corresponsables, així com la posterior comunicació als guanyadors. Aquestes dades els conservarem mentre es desenvolupi el concurs o sorteig i la seva exposició posterior determinada en les bases del concurs, així com durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari a través de l’emplenament del formulari de participació habilitat per a tal efecte en la web i, seleccionant la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat i de les bases del concurs o sorteig. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestió i desenvolupament de la inscripció de l’usuari amb motiu de l’assistència a un esdeveniment o activitat organitzada per els Corresponsables a través de les dades recopilades en el formulari habilitat a aquest efecte en la web. Aquestes dades els conservarem mentre duri l’activitat de l’esdeveniment i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari a través de l’emplenament del formulari de participació habilitat per a tal efecte en la web i, seleccionant la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat i de les bases específiques per a aquest concurs o sorteig. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Facilitar la formació i informació dels usuaris registrats en el Lloc web i realitzar, en el seu cas, les gestions que siguin necessàries per a permetre la seva inscripció i l’assistència o seguiment dels cursos, jornades, esdeveniments i qualsevol altra activitat formativa, social, informativa i/o educacional en la qual l’usuari estigui interessat i que s’ofereixi a través de la web. Aquestes dades els conservarem mentre duri l’activitat de formació i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La legitimació per a aquesta finalitat de tractament de les dades personals és l’execució del contracte en el qual l’usuari és part, això és, per al manteniment, compliment, desenvolupament, control i execució de la relació contractual establerta entre vostè i dels Corresponsables.
  • Gestionar el servei de xat de “Atenció al client” ofert en la nostra web per a qualsevol dubte sobre els nostres serveis/productes. Amb la finalitat de millorar constantment la qualitat del nostre servei al client,
    registrem l’historial del xat per a finalitats d’anàlisis i millora. Aquests registres s’eliminen una vegada avaluats i havent complert el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.La base de legitimació és el consentiment que ens atorga per a ús del servei. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar l’enviament d’enquestes de satisfacció sobre la base de la compra del producte o servei sol·licitat per a millorar dia a dia l’experiència dels nostres clients. Les dades de caràcter personal se suprimiran una vegada hagi conclòs l’enquesta així com el temps raonable per a realitzar millores, activar nous serveis i complir els requisits que exigeixi la legislació aplicable.El tractament de les seves dades es basarà en l’interès legítim per millorar la qualitat del servei quan l’usuari hagi adquirit béns i/o serveis. En cas no existir tal relació contractual, el tractament de dades es basarà en el consentiment de l’usuari recollit en la normativa actual vigent. Així mateix, en cas de retirar el seu consentiment a qualsevol dels tractaments, això no afectarà la licitud dels tractaments efectuats amb anterioritat.
  • Cessió o comunicació de dades personals i transferències internacionals:Les seves dades no es comunicaran ni seran cedits a tercers tret que existeixi alguna obligació legal o aquells prestadors vinculats al Responsable que actuen com a encarregats del tractament.No es realitzen transferències internacionals, per al cas en què en algun moment poguessin realitzar-se, se li comunicaran a fi d’obtenir el seu consentiment.

Actualització de dades

És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, l’usuari ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació a ells, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquests.
L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la situació real, que està actualitzada i és exacta, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació.

Dades de Tercers

Si l’usuari facilita dades de terceres persones per a qualsevol finalitat a els Corresponsables garanteix que ha obtingut aquestes dades de manera lícita, que ha informat prèviament els afectats, obtenint el seu consentiment per a comunicar-los i que la informació facilitada és exacta i veraç.

Caràcter obligatori de la informació sol·licitada

Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) en les dades obligatòries. Si l’usuari no facilita aquests camps, o no marca la casella d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació.

Ús de les contrasenyes

Per a poder accedir a l’Àrea Privada, l’USUARI haurà de “Iniciar Sessió” i incloure l’adreça del correu electrònic i contrasenya generada en el formulari de registre d’acord amb les regles de complexitat que s’estableixin a cada
moment en la web.

Els usuaris són responsables de l’adequada custòdia i confidencialitat de qualssevol dels identificadors i/o contrasenyes que hagin seleccionat en el registre, i es comprometen a no cedir el seu ús a tercers, ni permetre el seu accés a persones alienes.

Així mateix, serà obligació de l’usuari notificar de manera immediata al Responsable qualsevol fet que permeti l’ús indegut dels identificadors i/o contrasenyes, com ara el robatori, l’extraviament, o l’accés no autoritzat a aquests, amb la finalitat de conducta a la seva immediata cancel·lació.

Drets dels interessats:

Té dret a accedir a les seves dades i a obtenir confirmació sobre el seu tractament, així com una còpia de les dades personals objecte de tractament. Té dret a actualitzar-los i sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades no siguin necessaris per a les finalitats per als quals van ser recaptats. Pot sol·licitar la limitació en el tractament de les seves dades i oposar-se al tractament dels mateixos revocant el seu consentiment, així com exercir el dret a la portabilitat de les dades. De la mateixa manera, té dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals. Pot exercir els seus drets contactant amb nosaltres c/ Josep Pla, 95 – 08019 BARCELONA (Barcelona). Email: comunicacio@grec.cat.

Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control en www.aepd.es

Tractament de dades de Menors d’edat

Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquesta web i accepta el seu tractament declara ser major de 14 anys, quedant prohibit l’accés i ús del portal a menors d’aquesta edat. Si en algun moment, el Responsable detecta que un menor de 14 anys ha proporcionat dades de caràcter personal, procedirem a la cancel·lació d’aquests. Així mateix, els pares o tutors podran en qualsevol cas dirigir-se a els Corresponsables per a bloquejar el compte d’accés dels menors al seu càrrec que s’haguessin registrat falsejant la seva identitat.

Xarxes socials

L’objecte de les eines com Facebook, Twitter, Instagram, etc. o altres xarxes socials és donar visibilitat i difusió a les activitats que desenvolupa la nostra organització. Aquestes eines emmagatzemen dades personals en els servidors dels serveis respectius i es regeixen per la seva pròpia política de privacitat. Es recomana la revisió i la lectura de les condicions d’ús i política de privacitat de la xarxa social en el moment de registrar-se, tenint en compte les diferents possibilitats de configuració en relació al grau de privacitat del perfil d’usuari en la xarxa social.

Així mateix, el Responsable es reserva el dret d’eliminar de les seves xarxes socials qualsevol informació publicada per tercers que vulneri la legalitat, inciti a fer-ho o contingui missatges que atemptin contra la dignitat de persones o institucions. Com també el dret a bloquejar o denunciar el perfil autor d’aquests missatges.

Tractament de Cookies:

Una cookie és un petit arxiu que es descarrega i emmagatzema en l’ordinador de l’usuari quan aquest accedeix a una pàgina web. Les Cookies permeten a la web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer a l’usuari.

L’usuari té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa de navegador. Pot obtenir més informació llegint la nostra Política de Cookies.

×