L’editorial de llibres de text i recursos educatius del Grup Enciclopèdia Catalana, Text-La Galera, ha participat els dies 25 i 26 de febrer a la setena edició de l’ITworldEdu, l’esdeveniment de referència del sector tecnològic educatiu d’entre els que se celebren al nostre país.

Per primer cop, la definició i l’organització de l’esdeveniment ha estat responsabilitat del Clúster Edutech, del qual Text-La Galera és soci. En el disseny del programa hi han participat un comitè científic i un consell assessor, en què participen tots els sectors. La sensació és que els participants han valorat positivament aquest nou plantejament de l’esdeveniment.

També hi ha hagut una presència internacional important i s’ha creat un espai on es podien exhibir i experimentar les últimes innovacions tecnològiques educatives.  Text-La Galera tenia un estand propi que ha facilitat que l’equip de l’empresa entrés en contacte amb mestres, usuaris o no, dels llibres de text.

El Grup Enciclopèdia Catalana ha fet des de fa anys una aposta important per la creació de recursos educatius digitals. En aquest sentit, Text-La Galera ha estrenat recentment una Àrea d’Educadors, a la qual poden accedir els mestres que treballen a classe amb els materials de l’editorial .

×