L’editora Pema Maymó s’incorpora aquest novembre com a directora de la Galera, el segell infantil i juvenil de Grup Enciclopèdia. Maymó, amb més de 20 anys de trajectòria en el sector de l’edició i la comunicació, arriba amb l’objectiu de fer créixer el catàleg d’aquest segell històric amb nous autors i títols. La nova responsable de La Galera se suma al projecte iniciat el 2018 per la directora de l’Àrea literària de Grup Enciclopèdia, Ester Pujol, i impulsat pel Director General Joan Abellà amb la voluntat de continuar contribuint a la creació de nous lectors.

Maymó ha treballat fins ara com a editora a l’àrea de Ficció Internacional de Planeta i abans com a editora de Columna Edicions. Va entrar al sector editorial com cap de premsa d’Edicions 62. Col·laboradora regular del projecte cultural El Culturista, ha treballat en les àrees de comunicació de la Diputació de Barcelona i de l’Institut del Teatre.

La Galera és el segell degà de Grup Enciclopèdia, amb 55 anys de trajectòria editant llibres per a infants i joves en català i castellà. El seu catàleg compta amb clàssics com Mercè Rodoreda, Josep Vallverdú, Joaquim Carbó, Emili Teixidor o Sebastià Sorribas, i autors bestsellers com Susanna Isern, Jordi Sierra i Fabra, Àngel Burgas, Alejandro Palomas, Teresa Duran, Jordi Folk, Lluís Prats i Oriol Canosa. Entre els il·lustradors que col·laboren amb la Galera hi ha Pilarín Bayés, Roser Calafell, Cristina Losantos, Miguel Gallardo, Jordi Lafebre i Laia Berloso..

×