L’editorial La Galera té aquestes tres novetats en llibre electrònic:

 

  • Els límits de la vida: Una novel·la intensa que explica el concepte de la vida. “La Lara no ha fet els quinze i ja està de tornada de tot. Es debat entre la vida i la mort. Un brot de la seva malatia l’ha deixada a l’UVI, sola, per passar una nit que pot ser decisiva. Però a la sala hi ha la Carme, una doctora que no havia vist mai, que comença a explicar-li una història apassionant: la història de la vida mateixa”.
  • Vermell com la sang: “La Lumikki Andersson té 17 anys, va a una escola d’art i no li agrada ficar-se en assumptes aliens. Però un dia troba a l’institut 500 euros de procedència dubtosa. Això farà que es vegi involucrada, sense desitjar-ho, en una operació de bandes russes i estonianes de tràfic de drogues. Comença un joc de persecucions i fugides que acabarà portant-la a la mansió del llegendari criminal conegut com Ós Polar. Tot mentre la ciutat pateix l’hivern més fred des de fa dècades. I res no brilla tan vermell contra la blanca neu com la sang…”.
  • Exo: “El Ziggy és un adolescent extraterrestre amant de la música de la Terra, que guanya l’opció de viatjar al nostre planeta per conèixer-la. Molt aviat s’enamorarà d’una jove biòloga terrícola. Però les relacions amb persones d’altres planetes estan completament prohibides. A través de les seves investigacions descobrirem alguns dels conceptes més importants de la biologia… entre riures i sospirs”

×