✓  Neix EntreDos Logistics, una aliança entre dos dels referents de la distribució editorial: Les Punxes Distribuïdora i Àgora Solucions Logístiques
✓  El nou centre logístic entrarà en funcionament l’1 de setembre del 2022
✓  EntreDos Logistics s’adapta als nous temps i a les noves necessitats de la logística

EntreDos Logistics, la nova empresa logística, iniciarà la seva activitat l’1 de setembre de 2022 amb la voluntat de sumar l’ofici, el coneixement, la vocació de servei i la voluntat d’innovar que sempre han definit els dos socis. El projecte és fruit d’una visió compartida: assumir de forma conjunta, decidida i valenta els reptes actuals i de futur de la distribució logística en el món editorial i cultural: “posar les nostres editorials i els nostres clients al centre de la nostra activitat” amb un servei ràpid i eficient; afrontant la digitalització i l’automatització del procés logístic; i apostant per la sostenibilitat en tot el procés. En definitiva, optimitzar, agilitar i millorar el servei.

EntreDos Logistics donarà servei a més de 200 segells editorials, a més de 60.000 títols i a 2.500 llibreries de tot l’Estat, la qual cosa representa, per a les dues distribuïdores, una facturació total de més de 76 milions d’euros.

El nou centre logístic es troba al parc logístic Prologis, a la Granada del Penedès, un dels nuclis logístics estratègics de Catalunya. Més de 25.000 m2 distribuïts en espais totalment diàfans i adaptats a les necessitats del present i del futur, dotat amb els millors estàndards tècnics i de qualitat disponibles avui.

EntreDos Logistics duplica, en capacitat, els actuals metres quadrats disponibles entre Les Punxes Distribuïdora i Àgora Solucions Logístiques. Això permetrà donar un millor servei al creixement orgànic dels més de 200 segells que actualment distribueixen.

Aquesta aventura empresarial, gestada, madurada i accelerada en temps de pandèmia i enmig d’un creixement del mercat del llibre a Espanya els permet néixer en un moment en què totes dues distribuïdores volen créixer i consolidar-se com a nou referent de la logística: més àgil, digital i sostenible. 

Joan Abellà, director general d’Àgora, i Oscar Baena, soci i director financer de Les Punxes, han volgut destacar: “No és habitual, en el nostre entorn empresarial, buscar solucions conjuntes amb la competència, però en aquest cas no sols hem vist una oportunitat logística sinó també una oportunitat d’aprendre els uns dels altres agafant el millor de cadascú.”

EntreDos Logistics afronta la digitalització i l’automatització del procés logístic de la mà de Miebach Consulting, una de les empreses líders en l’àmbit de l’enginyeria i la consultoria de la cadena de subministrament. Amb ells s’ha dissenyat un magatzem molt més eficient, gràcies a la semirobotització i a la correcta adequació dels sistemes d’informació necessaris per donar un servei òptim i adaptat a l’actual transformació digital.

×