La Galera ha incorporat cinc títols per explicar el Barça als més petits.  L’autora és Cristina Sans, editora de llibres infantils, i han estat il·lustrats per Roser Calafell.

Barça - Anem al Camp Nou - La Galera
Crea i escriu. Anem al Camp Nou. La Galera
PORTADA_super pinta camp nou.indd
Barça - El llibre del bebè culer
Barça - Anem al Museu del Barça - La Galera

Són fruit d’una col·laboració amb el Futbol Club Barcelona i aquest Sant Jordi ja estan tots cinc a les llibreries, en versió catalana, castellana i anglesa.  Sota d’aquestes línies trobareu els títols, les cobertes i una petita síntesi de cadascun d’ells:

Barça - Anem al Museu del Barça - La Galera

Anem al Museu del BarçaL’avi culer ha convidat els nets al Museu del Barça. Veuran els títols aconseguits per les seccions esportives, visitaran el vestuari… i trepitjaran la gespa del camp. Quin espectacle! Quina experiència! (I també Vamos al Museo del Barça i We are going to the Barça Museum.)

Barça - Anem al Camp Nou - La Galera

Anem al Camp NouL’avi està neguitós: avui juga el Barça i ha decidit dur els seus nets al Camp Nou. Serà un partit molt especial: és el primer cop que els bessons van al camp del Futbol Club Barcelona. Anem-hi amb temps i amb ganes de cantar, animar els jugadors i veure un bon partit! Visca el Barça! (I també Vamos al Camp Nou i We are going to the Camp Nou.)

Crea i escriu. Anem al Camp Nou. La Galera

Crea i escriu. Anem al Camp NouL’avi porta els bessons al Camp Nou. Avui hi ha partit! Però hi ha un problema, els colors han desaparegut. Com sabran els jugadors qui és qui? I, el més important, on són els colors blaugrana! Ajuda el FC Barcelona i pinta el conte. (I també Crea y escribe. Vamos al Camp Nou i Create & Write. We’re going to the Camp Nou.)

Barça - Super crea i escriu Anem al Camp Nou

Super crea i escriu: Anem al Camp NouEl conte Anem al Camp Nou en blanc i negre, per pintar i resseguir el text en lletra lligada. Les imatges sense text per poder retallar i enganxar a la paret. Els noms dels jugadors per escriure! L’escut i la bandera del Barça per pintar i retallar I extres: adhesius de jugadors i molts fulls amb el dibuix del camp per dissenyar estratègies i partits! (I també Super crea y escribe: Vamos al Camp Nou i Create & Write: We’re going to the Camp Nou.)

Barça - El llibre del bebè culer

El llibre del bebè culerEn aquest llibre -producte oficial del FC Barcelona- podreu enganxar-hi fotografies i escriure les experiències més dolces que viureu junts: l’arribada a casa, el primer somriure, el dormir, les cançons… Molt més que un llibre: és el primer diari del vostre nadó… i el primer de vosaltres com a pares.

×