Dues presentacions destacades del llibre 813, Truffaut per Paula Bonet, de Bridge, han tingut lloc a Barcelona: la primera, a l’Institut Francès, i la segona, a la llibreria Calders.

A l’Institut Francès, l’autora, Paula Bonet, va estar acompanyada pel comunicador Òscar Dalmau i per la directora editorial del segell Bridge, Iolanda Batallé, en un esdeveniment que va omplir la sala d’actes del carrer Moià de Barcelona.

A la llibreria Calders del barri de Sant Antoni, autora i editora van estar acompanyades per Jaume Figueras i Àlex Gorina. En format tertúlia, tots quatre van repassar els aspectes més importants del cinema de François Truffaut i les anècdotes més destacades que recordaven d’ell. A preguntes del públic, Paula Bonet va explicar els seus recorreguts per París a la recerca dels escenaris del cineasta.

Paula Bonet, una de les il·lustradores amb més projecció i renom, proposa una visió personal sobre el cineasta francès Truffaut, representant màxim de la Nouvelle Vague, personatge captivador i amb una profunda personalitat.

Admiradora incondicional de Truffaut, Paula Bonet ha revisitat una vegada i una altra la seva filmografia, ha viatjat a París, s’ha embolcallat de l’aire, els sons i la llum de la capital francesa i ho trasllada tot al seu quadern personal, un quadern que es reprodueix sense adornaments: un artista s’aproxima a un altre artista. 

(Foto: Sílvia Poch)

×