Amb l’objectiu de promocionar la llengua i la lectura en català entre els joves, la Fundació Barça i la Fundació Enciclopèdia convoquen el I Certamen de lectura en veu alta per a joves de 16 a 25 anys. Com en l’esport l’entrenament és fonamental per arribar a l’èxit, també és necessari entrenar el gust per la lectura en català per arribar a aconseguir l’objectiu de tenir una cultura forta i de qualitat. Per això, l’eslògan d’aquesta iniciativa és “Entrenem la llengua”.

Tots els que joves que hi vulguin participar hauran d’enviar un vídeo llegint un fragment d’un llibre publicat en català, ja sigui en llengua original o traducció. Un jurat valorarà els vídeos i n’escollirà els guanyadors. Els premis es lliuraran el mes de setembre, en el marc de la Setmana del Llibre en Català.

Per això les dues fundacions, històricament compromeses amb la difusió i promoció de la llengua i la cultura catalanes, han decidit unir forces i emprendre aquesta iniciativa, que vol acostar la llengua i la cultura als joves.

Més informació – bases i calendari de participació

×