Editorial La Galera - Fira de Bolonya 2015

Els responsables editorials i de drets internacionals de l’editorial La Galera van assistir, del 30 de març al 2 d’abril, a la Fira Internacional del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya. Els hem demanat que ens expliquin la seva experiència:

“Enguany  hem viscut una  fira molt intensa, una de les millors fires dels darrers anys pel que fa a contactes i a l’interès que desperten els nostres títols, i per les sinèrgies generades amb els editors i editores estrangers, amb els quals estrenyem llaços i compartim idees i projectes”.

La Galera fa una valoració positiva de l’interès internacional que han despertat els seus títols entre els editors estrangers, “interès que va creixent any rere any i que es tradueix en un augment de les vendes i en un creixent reconeixement dels nostres autors arreu del món”.  

Editorial La Galera
Els títols estrella han estat, entre d’altres:

– El conte més meravellós mai escrit, la nova sèrie que Baccalario ha escrit per a La Galera;
– Hachiko, de  Lluís Prats (darrer Premi Folch i Torres)
– Els límits de la vida, de David Bueno, Salvador Macip i Eudard Martorell
– Els llibres d’A, de Josep L.Badal
– L’univers a la mà, de Sònia Fernández-Vidal amb il·lustracions de Pilarin Bayés, que es publicarà la propera tardor
Max Picard, de Marc Boada
– La sèrie Elvis Riboldi, on cal destacar la venda de drets de traducció a Itàlia i a Eslovènia, països que s’afegeixen a França, Turquia, Polònia i la República Txeca.

Pel que fa al segell Bridge, han triomfat 813. Truffaut per Paula Bonet; Més o menys jo, de Miquel Duran, i Mirabilia de Conrad Roset.

×