El Grup Enciclopèdia ha coeditat junt amb la Fundació La Marató de TV3 el llibre Minories que fan una majoria, de la Marató 2019.

El llibre recull el testimoni d’Isabel Gemio, Roberto Dueñas, Màrius Serra, Joaquina Borda i Javier Bordet. L’objectiu del llibre és col·laborar en la tasca d’investigació, i la seva voluntat és que puguem conèixer com es mostren unes vides que són plenes d’eperança, lluita, esforç i optimisme. Tots ells obren unes pàgines de les seves vides on lluiten i convieun, o han lluitat i conviscut, amb malalties molt difícils de diagnosticar i encara més difícils de finançar i trobar tractament, si n’hi ha: les malalties minoritàries.

També la doctora Susan Webb i el filòsof Francesc Torralba s’acosten a aquestes malalties des dels seus àmbits professionals, des d’una mirada més personal.

Al llibre també hi trobem la mirada de fotògrafs catalans com Colita, Joana Biarnés, Joan Fontcuberta, Sandra Balsells, Tino Soriano, Manuel Esclusa, Maria Jou Sol, Francesc Fàbregas, Marta Mas i David Ruanol. SOBRE LA CASA DE APUESTAS 1xbet

×