Ja es pot consultar l’Atles de la diversitat a Enciclopèdia.cat. Per fer-ho simplement cal donar-se d’alta de forma gratuïta com a usuari prèmium del portal.

Segons Josep Maria Vinyes, cap d’edició d’Enciclopèdia.cat, “l’Atles de la diversitat inicia la col·lecció d’atles del portal i incorpora un plantejament visual sensiblement diferent a la resta d’obres. Reflecteix en 150 mapes la diversitat cultural humana, és a dir, les diverses formes en què es manifesta la cultura humana i com es distribueixen al món”.

És un atles de la diversitat cultural humana, la versió digital de l’obra homònima publicada el 2004 pel Grup Enciclopèdia Catalana. Cobreix les diverses formes en què es manifesta la cultura humana i com es distribueixen en el món. Dins l’ampli panorama de l’edició internacional, aquest va ser el primer atles d’aquesta temàtica que va sortir publicat al mercat, un atles en català però amb un enfocament decididament universal i amb voluntat de projecció internacional.

L’obra va ser dirigida pel Dr. Carles Carreras i Verdaguer, que va comptar amb un nombrós equip internacional d’especialistes universitaris. El resultat va ser un treball acurat, solvent i innovador.

×