Dos dels autors del Grup Enciclopèdia, David Nel·lo, 60è premi Sant Jordi amb Les amistats traïdes i Laia Soler, autora de La geografia de tu recuerdo, han participat al Sant Jordi solidari de l’Hospital Clínic. La iniciativa ha volgut acostar Sant Jordi tant a sanitaris com als pacients.

Els autors han  fet una emissió en directe per les xarxes socials del Cliníc amb el personal del centre sanitari i han signat dos exemplars que han dedicat als pacients i al personal sanitari de l’hospital.

La dedicatòria de David Nel·lo diu així: “Benvolgut membre del personal sanitari. Cada vespre surto a la terrassa a aplaudir-te. A tu i als teus companys. Us admiro molt. Espero que la meva novel·la et proporcioni una estona de plaer. Bona diada de Sant Jordi!”. Una segona dedicatòria va adreçada a un malalt: “Benvolgut pacient. Espero que la meva novel·la et permeti oblidar per una estona els teus mals i el teu patiment. Et desitjo una bona diada de Sant Jordi i que et milloris aviat”.

Per la seva banda, Laia Soler ha escrit aquesta dedicatòria adreçada també a un sanitari i a un pacient: “Tot i que els llibres no són miraculosos, de vegades tenen la màgia de fer-nos viatjar ben lluny. Espero que  la visita, en aquest cas, pel sud d’Irlanda, t’acompanyi en aquests moments. Molta força!”. 

×