La Conselleria de Treball, Afers Social i Família ha agraït al Grup Enciclopèdia la seva col·laboració en l’entrega per part de The Ricky Rubio Foundation, de 2.500 llibres de lectura i entreteniment als nens i joves tutelats que viuen al territori.

The Ricky Rubio Foundation, amb el suport de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), va adquirir 2.500 exemplars de la Galera i la Galera Young –dos segells especialitzats en literatura infantil i juvenil-, que es van distribuir entre els menors tutelats per la Generalitat. D’aquesta manera, la fundació vol alleugerir el confinament provocat per la crisi sanitària que vivim i, alhora, fomentar l’hàbit de la lectura entre aquests nens i joves.

Pel conseller Chakir El Homrani, aquesta “és una iniciativa de les que sumen, on es fa evident que la col·laboració és una eina molt poderosa en aquesta situació excepcional que vivim”. Ricky Rubio, per la seva part, destaca la importància de la lectura en aquests moments de quarantena com una proposta d’evasió i entreteniment però també per la “formació personal i per la iniciació en l’hàbit de la lectura”.

×