Digues un desig, la novel·la de Jordi Cabré, guanyadora del Premi Sant Jordi 2018, serà adaptada en una sèrie de televisió internacional per la productora britànica BlackBox Multimedia.

BlackBox Multimedia, amb seu a Londres, ha adquirit els drets audiovisuals de la novel·la guanyadora del Premi Sant Jordi 2018, Digues un desig de Jordi Cabré, per adaptar-la en una sèrie de televisió internacional de gamma alta. Des de la seva publicació el mes de febrer, la novel·la va entrar a les llistes de llibres més venuts en català i encara hi és. Co-editada per Enciclopèdia i Òmnium Cultural, la traducció castellana es publicarà el proper mes de maig a Catedral.

Digues un desig és un thriller psicològic rere les passes d´un escriptor famós que descobreix que el llibre més venut del dia de Sant Jordi és la seva autobiografia. Però ell no l’ha escrit, tot i que el seu nom i la seva foto apareixen a la coberta. I què hi diu? Quins secrets revela? Entre d´altres, una història d´amor adúltera i de submissió total a una dona més jove; i que potser ell podria ser un assassí. Una història que té lloc entre Barcelona i Cadaqués, a cavall entre el somni surrealista i el joc de miralls.

Fundada el 2017 per Guy Avshalom, Roberta Cardarelli i Guido Maria Brera, amb un fort bagatge a la indústria del cinema, BlackBox Multimedia és una productora de televisió global que produeix pel·lícules i sèries amb guions innovadors per a audiències internacionals.

Giuliano Papadia, director general i director creatiu, que acaba d’incorporar-se a BlackBox Multimedia des de Fox Network Group, diu: “Estem encantats de tenir la possibilitat d´adaptar aquesta novel·la tan especial. La premissa i els temes són universals i funcionaran amb audiències d’arreu del món, però sense perdre una forta identitat local. El llibre reuneix misteris, passions i sorprenents efectes en la ment del protagonista. Ara estem buscant la millor veu per adaptar-la.”

Jordi Cabré, l’autor, diu: “Em fa molta il·lusió i per mi suposa una novetat absoluta a dos nivells: pel llenguatge audiovisual i per la visió anglosaxona. Tinc ganes de veure el resultat d’aquesta barreja. Com que serà una adaptació, em deixaré adaptar. Al capdavall, la història ja no és només meva”.

La venda dels drets audiovisuals ha estat duta a terme per l’agència literària Pontas.

×