D’una banda, estem oferint, en col·laboració amb la Biblioteques de Catalunya, tallers de lectura en veu alta destinats a docents i formadors en general. Aquest curs se n’ofereixen quinze, que podeu consultar a l’agenda del Certamen o en aquest calendari.

D’altra banda, han començat les semifinals, més de seixanta, que, per primera vegada i per motius sanitaris, són telemàtiques.

Les vuit-centes escoles o instituts eque s’han inscrit en aquesta dissetena edició estan triant els seus representants al Certamen, i ho fan de manera festiva i participativa. Milers de lectures d’aquests lectors i lectores seran avaluats pels diversos jurats d’arreu del país, que decidiran quins nois i noies passen a la final territorial, que també serà en línia i tindrà lloc el mes de maig.

Des de la Fundació Enciclopèdia Catalana, en col·laboració amb La Galera, obsequiem els lectors i lectores amb un llibre i un diploma.

I per si això és poc, estem finalitzant la realització d’uns audiovisuals divulgatius que veuran la llum ben aviat!

Aquest curs finalitzarem el XVII Certamen de LVA en les deu finals territorials del mes de maig, ja que per prevenció sanitària ens hem vist obligats a cancel·lar la Festa de la Lectura prevista pel mes de juny al TNC.

×