Dijous 17 de gener, a les 19h, l’Auditori del Born Centre Cultural acollirà la presentació de l’obra Catalunya 1980-2015. Història en fotografies. L’acte anirà a càrrec dels historiadors Manel Risques i Andreu Mayayo, directors de l’obra.

Concebut com una continuació del volum Catalunya, 1900-1980. Història en fotografies, aquest llibre proposa un repàs històric d’aquest període a partir de la utilització de la fotografia com a instrument bàsic per a construir el relat històric. Presenta una disposició en dobles pàgines temàtiques en què es busca la integració i el diàleg de les fotografies entre si i amb el text que les acompanya.

Es tracta d’una obra integral en què text i imatge, dialogant entre si, constitueixen un tot indissociable. El període més recent de la nostra història (1980-2015), en fotografies. Amb imatges de gran format de més de 50 dels principals fotògrafs catalans, com Pilar Aymerich, Colita, J.M. Alguersuari, Xavier Miserachs, Kim Manresa, Rafael López-Monné i Jordi Borràs.

 

×