El XV Certamen de Lectura en Veu Alta encara la recta final de l’edició del curs 2018-2019. Ja s’han realitzat totes les semifinals i ara s’escalfa motors per a la gran final, que tindrà lloc el 4 de juny al Teatre Nacional de Catalunya.

Les semifinals han seguit aquest calendari:

  • Les de les escoles i instituts de les terres de Lleida es van fer el 19 d’abril a Mollerussa.
  • Les tres semifinals, que agrupen les comarques de Barcelona, han tingut lloc els dies 26, 29 i 30 d’abril al CaixaForum de Barcelona.
  • Les escoles i instituts de les comarques de Terres de l’Ebre i de les comarques de Tarragona van celebrar les semifinals els dies 2 i 3 de maig, a l’Auditori de la Diputació de Tarragona.
  • I les escoles i instituts de les terres gironines van celebrar les semifinals el 10 de maig, al Teatre Municipal de Salt.

En total, més de 1.000 escoles s’han inscrit al XV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta (CLVA), que és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el suport de l’Obra Social La Caixa. El seu objectiu és promoure el plaer per la lectura entre els més joves.

×