Llibres Digitals

GÈNERE: Narrativa curta
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 168
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375415
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021


COMPRAR

Stefan Zweig

Viatges

Sinopsi

Un testimoni imprescindible de l'Europa de la primera meitat del segle XX, de la mà d'una de les grans veus de tots els temps.

Escrits durant la primera meitat del segle xx, aquests textos proven el caràcter inquiet i curiós d'Stefan Zweig, que sempre va pensar que viatjar havia de ser una aventura, un salt al buit atzarós i incert a tot allò que ens és desconegut, una vàlvula d'escapament d'una vida que, cada cop més, s'havia vist automatitzada i reglada, desproveïda de qualsevol mena d'entrebanc. De Sevilla a Salzburg, passant per Bruges, Arle, Anvers i els jardins i horts anglesos, així com pel mític Hotel Schwert o la Foire gastronòmiques de Dijon, aquests escrits esdevenen una crònica sentimental del vell continent, un viatge per la seva geografia, que anticipa l'allargada ombra de la Segona Guerra Mundial.

«Stefan Zweig dibuixa meravellosament l'ideal europeu.» Marta Nin Loscos, Ara

«És com llegir Jules Verne, però a través d'una orquestra coral.» Manuel Mateo Pérez, El Mundo

«Un llibre que adquireix actualitat avui que vivim temps d'incertesa i de canvi.» Manuel Mirat, El País

Sobre l'autor

Stefan Zweig (Viena, 1881 ̶ Petrópolis, Brasil, 1942) és un dels escriptors més importants de la primera meitat del segle XX. Escriptor i biògraf, és autor, entre molts altres, de El món d'ahir i La novel·la d'escacs. La seva obra, a pesar del pas del temps, segueix suscitant l'interès de les noves generacions, i és un clàssic del nostre temps.

També podria interessar-te

Marieta de l'ull viu

Maria Petit\Maria Xinxó

Més informació

Zugunruhe

Maria Fúlvia Nicolàs Tolosa

Més informació


×