Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 0
IDIOMA: Català
EAN: 9788424652616
PREU: 8.26€ / 9.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2014


COMPRAR

Salla Simukka

Vermell com la sang

Sinopsi

Primer títol de la trilogia 'Sóc la Lumikki', el bestseller que arriba del fred.

La Lumikki Andersson té 17 anys, va a una escola d'art i no li agrada ficar-se en assumptes aliens. Però un dia troba a l'institut 500 euros de procedència dubtosa. Això la farà veure's involucrada, sense desitjar-ho, en una operació de bandes russes i estònies de tràfic de drogues. Comença un joc de persecucions i fugides que acabarà portant-la a la mansió del legendari criminal conegut com "Ós Polar". Tot, mentre la ciutat pateix l'hivern més fred en dècades. I res no brilla tan vermell contra la blanca neu com la sang...

Veure el booktrailer: http://youtu.be/YiSIwxsuq7w

Sobre l'autor

Salla Simukka (1981) és una de les escriptores més importants de la literatura juvenil finlandesa. Amb la seva trilogia Sóc la Lumikki ha fet el salt a la fama internacional, i serà publicada a 50 països de tots els continents.
Tal i com va indicar el jurat del premi Topelius quan va guanyar-lo, "les seves obres contenen missatges importants, tant sobre els individus (el dret a ser un mateix) com sobre la societat (les pressions del poder, la llibertat per escollir)".

També podria interessar-te

×