Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 192
IDIOMA: Català
EAN: 9788424665951
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2019

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Francesc Miralles

Sakura Love
Una història d'amor al Japó

Sinopsi

Una història d'amor i autoconeixement ambientada al Japó.Dos dies després de la mort de la seva millor amiga a causa d'una llarga malaltia, l'Enzo rep una caixa que conté diversos llibres, un Japan Rail Pass, un sobre amb diners i una carta manuscrita d'ella, en la qual li demana que cumpleixi pels dos el somni que tantes vegades havien planejat: viatjar a Japó per la primavera, quan floreixen les flors de cirerer.

Entre la tristesa i molts dubtes, l'Enzo decideix finalment volar a Tokio sense una data clara de retorn. Seguint la ruta dissenyada per la seva amiga, la primera parada serà un alberg a prop del Yoyogi Park. Allà coneixerà a la Izumi, una excèntrica japonesa afincada a Estats Units que ha decidit agafar-se un any sabàtic per conèixer el seu país d'origen.

Després de coincidir dies després en el tren bala a Kioto, acaben convertint-se en companys d'un viatge que, a mesura que avança, l'Enzo desitjaria que no acabés mai. Però la Izumi guarda un secret que tenyeix d'estranys silencis la relació entre els dos.

Mentre caminen junts sota els arbres de sakura, recorren els antics carrerons de les geishes o es perden pels temples llunyans a les muntanyes, l'Enzo sent que la seva amiga li ha brindat el regal més bonic que un ésser humà pot rebre: el miracle de tornar a estimar, tot i que no sigui correspost.

Sobre l'autor/a

En Francesc Miralles és un autor que ha estat galardonat en diverses ocasions i que ha escrit nombrosos llibres d'èxit. Nascut a Barcelona, ha treballat com editor, periodista i terapeuta artístic. Actualment fa conferències a tot el món i escriu sobre psicologia i espiritualitat en diferents mitjans. Després d'escriure la novel·la Wabi-Sabi, el seu assaig pioner IKIGAI: els secrets de Japó per a una vida llarga i feliç, coescrit juntament a Héctor García Kirai, ha estat publicat en 43 idiomes.

Tornar al catàleg

×