Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 360
IDIOMA: Català
EAN: 9788424648343
PREU: 9.08€ / 10.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2013


COMPRAR

David Escamilla

Que l'amor ens salvi de la vida

Sinopsi

REGLA NÚMERO U: Si entres de becària en un programa de televisió, mai no t'enamoris del presentador. REGLA NÚMERO DOS: Les regles són per saltar-les.

L'Elena acaba d'aconseguir ser becària a El show de Luca, un jove de 30 anys, presentador televisiu, amb fama de trencacors. Al principi, es mostra distant i reservada amb el seu cap, però aviat s'enamorarà d'ell, quan descobreixi que té un passat terrible que el fa patir. L'Elena i en Luca viuran una història d'anada i tornada, en la qual l'enamorament dels dos s'enfrontarà a tota mena d'impediments.

Sobre l'autor

David Escamilla és comunicador i escriptor. Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia (Universitat  Autònoma de Barcelona). Ha publicat més de quaranta llibres de diferents gèneres: poesia, biografies, guies culturals, assaig i narrativa. Treballa a la ràdio (Ràdio 4 -Ràdio Nacional d'Espanya-, RAC1, COM Rdio, RNE -Ràdio 1 - i Catalunya Ràdio) i a la televisió (CUATRO, TVE, TV3 -Televisió de Catalunya-, 25 TV, Urbe TV i Canal Català Televisió). És cap de comunicació de l'Institut Ramon Llull (Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya). Ha estat cap de redacció de publicacions i cap de premsa d'editorials. Ha escrit documentals per a la televisió i ha dirigit un film. És consultor de comunicació estratègica i creativa per a empreses i organitzacions.www.davidescamilla.com

També podria interessar-te

Bruna

Jaume Cela, Xavier Cela

Més informació


×