Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 272
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375941
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Nancy Mitford\Jacobo Muñiz (il·lustr.)

Púding de Nadal

Sinopsi

Una història de Nadal que ens demostra que sempre hi ha famílies més extravagants que la nostra.

La senyoreta Bobbin, coneguda, temuda i prestigiosa caçadora de guineus, acollirà la festa de Nadal a casa seva. La llista de convidats inclou a la rebel de la seva filla, Philadelphia, i al seu pretensiós i pompós pretendent; a dos nens amb una fascinació morbosa per les necrològiques del diari i a una escriptora abatuda després que la seva primera novel·la fos declarada la més divertida de l'any.

Si a aquest còctel li afegim la presència de la bellíssima Amabelle Fortescue i el fet que els convidats seran allotjats en una cabana veïna d'allò més rústica, el resultat no podria ser un altre: és una història desgavellada d'amors i desamors i d'entremaliadures diverses, sense oblidar, és clar, el sempre omnipresent esperit nadalenc de les grans ocasions.

«D'una felicitat absoluta.» Daily Mail

«Una autèntica delicia del gènere humorístic.» The Times

«Irresistiblement divertida.» Spectator

«Un cop llegit un llibre de Nancy Mitford és impossible escapar de l'encanteri que la seva prosa provoca en paladejar un món que potser ja no existeix.» Ricardo Menéndez Salmón

«Nancy Mitford és un d'aquells luxes literaris que ja no s'estilen.» Miguel Sánchez-Ostiz

«Mitford desborda enginy i sentit de l'humor.» Fernando Castanedo, El País


Sobre l'autor/a

Nancy Mitford (Londres, 1904) és la gran de sis germanes. Entre elles s'hi trobaven Lady Diana Mosley; Deborah, duquessa de Devonshire i Jessica, qui va immortalitzar la familia Mitford en la seva autobiografia Nobles i rebels. Les germanes Mitford van assolir la majoria d'edat durant els bojos anys 20 i la guerra a Londres, i eren ben conegudes per la seva bellesa, bohèmia de classe alta i les seves fidelitats polítiques. Nancy va participar en columnas per The Lady i el Sunday Times, a més a més d'escriure una sèrie de novel·les populars com ara A la caza del amor i Amor en clima frío.

Tornar al catàleg

×