Llibres Digitals

GÈNERE: Assaig i divulgació
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 0
IDIOMA: Català
EAN: 9788424650650
PREU: 0€ / 0€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2013


COMPRAR

Araceli Segarra

Ni tan alt ni tan difícil - PROMOCIÓ

Sinopsis

Per primer cop, Araceli descriu l'episodi de rescat a la muntanya més alta del món, després del tràgic i controvertit accident del 1996.
Araceli Segarra ha coronat els pics més alts del món, ha participat en rescats alpins contrarellotge, ha dedicat la seva vida al que en diuen «buscar-se a un mateix en la muntanya». I ara trasllada la seva experiència al paper. Aquest llibre és per als que volen escalar una muntanya, per als que volen començar un projecte, per als que formaran una família, per als que es proposen reptes. És, en definitiva, per als qui volen coneixe's una mica més a si mateixos a través de la mirada d'una alpinista i una speaker internacional.

Quants cops t'has donat per vençut abans de començar?
Quants cops has pensat que tu no pots fer-ho?
L'Araceli Segarra ens explica que no hi ha res...Ni tan alt ni tan difícil.

PROMOCIÓ GRATUÏTA: descarrega les primeres pàgines de 'Ni tan alt ni tan difícil' de manera gratuita, i deixa't seduir per la veu d'Araceli Segarra.

Sobre l'autor

Araceli Segarra neix a Lleida. Diplomada en fisioteràpia. Alpinista, il·lustradora de contes infantils, conferenciant i model ocasional. Als 15 anys s'inicia en els esports de muntanya amb un curs d'espeleologia. Més tard segueix amb l'esquí de travessia, l'escalada en roca i l'escalada en gel. Als 26 anys es converteix en la primera dona espanyola que puja a l'Everest mentre està rodant un documental en format IMAX, i després de formar part del rescat de la tragèdia més greu de la història de l'Everest en què van morir un total de 13 persones. Des de llavors ha treballat en diferents mitjans de comunicació, ha publicat contes il·lustrats, imparteix conferències arreu del món i ha realitzat més de 25 expedicions alpines, algunes d'elles per obrir rutes noves.

També podria interessar-te

P.O.D.

Stephen Wallenfels

Més informació


×