Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 264
IDIOMA: Català
EAN: 9788424668648
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Toni Mata

Nascuts per ser breus

Sinopsi

I si l'única manera de controlar la sobrepoblació mundial fos llaurar suburbis sencers, habitants inclosos?

Al cel, un comptador indica que la població mundial està a punt d'arribar al seu límit, els 10.000 milions. Tothom treballa de pressa perquè saben que el suburbi menys productiu serà llaurat de dalt a baix. Tothom serà anihilat.

L'única manera de fugir per sempre de la llaurada i deixar de ser un Breu és convertir-se en un Etern i entrar a Ciutat Eterna, on es pot perllongar la vida indefinidament injectant-te una cura.

En Hunter creu que ha trobat una escletxa per resistir les llaurades i infiltrar-se a la ciutat, tot destruint un sistema que els condemna a ser esclaus o adob.

Nascuts per ser Breus és una distopia que ens situa en una societat cruel però reconeixible. Una història coral on els personatges s'han d'enfrontar a dilemes morals que els posaran a prova. Podran canviar el món o els passarà pel damunt?

Premi Joaquim Ruyra 2019

«Nascuts per ser Breus ens trasllada a un món despietat del qual, malgrat tot, no voldràs escapar. Una història addictiva sobre una societat en la que no voldríem veure'ns reflectits». Laia Soler

Sobre l'autor/a

Toni Mata (Sabadell, 1982) és escriptor, guionista, creador de formats de televisió i monologuista.Ha estat guionista de BFN, El Hormiguero, Còmics i Juego de Niños, entre molts altres. Ha escrit i participat en diversos programes de Catalunya Ràdio i COM Ràdio. És autor o coautor d'una desena de llibres, entre els que destaquen Alienació mental transitòria (Premi Caterina Albert de Narrativa Breu), Momentos poco estelares de la Humanidad, Guía Vaughan de Historia. Segunda Guerra Mundial, La Constitució segons Benegre.cat.

Nascuts per ser Breus és la seva primera incursió fora de la comèdia i ha estat mereixedora del Premi Joaquim Ruyra 2019.

Tornar al catàleg

×