Llibres Digitals

GÈNERE: Narrativa curta
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 184
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868109
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2019

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

diversos\Autors diversos

Minories que fan una majoria

Sinopsi

"No vull cap regal per al meu aniversari, vull que els diners serveixin per investigar i trobar la medecina per a la meva malaltia".

Aquesta va ser la resposta de la Chloe, una nena d'11 anys amb una malaltia que només tenen 12 persones a tot el món. La seva mare, Jorgelina Borda, l'esportista Roberto Dueñas, l'actor Javier Botet, l'escriptor Màrius Serra i la periodista Isabel Gemio ens obren unes pàgines de les seves vides on lluiten i conviuen amb unes malalties molt difícils de diagnosticar i encarar més difícils de finançar i trobar tractament, si n'hi ha: les malalties minoritàries. La doctora Susan Webb i el filòsof Francesc Torralba s'acosten a aquestes malalties des dels seus àmbits professionals, però també des d'una mirada més personal. Més enllà de la lectura hi trobem la mirada de fotògrafs catalans de referència.

L'objectiu del llibre és col·laborar en la tasca d'investigació, i la seva voluntat és que puguem conèixer com es mostren unes vides que són plenes d'esperança, lluita, esforç i optimisme.

Tornar al catàleg

×