Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 280
IDIOMA: Català
EAN: 9788424652593
PREU: 8.26€ / 9.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2014


COMPRAR

Marc Boada

Max Picard i el maleït pèndol de Foucault

Sinopsi

Quan no entén alguna cosa, en Max Picard es posa nerviós, li agafa un neguit i no para fins que algú l'hi explica. I això és el que li està passant ara mentre contempla el pèndol de Foucault. Diuen que no s'atura mai Com pot ser? I si amb això no en tenia prou, un home misteriós i panxut que es passeja pel museu li diu que aquest pèndol és la demostració més bonica que la Terra gira sobre si mateixa. Estupendo, ara ja té dos misteris per resoldre. En Max s'hi posa, i a base d'experiments petits anirà coneixent conceptes com el moviment, la inèrcia, la gravetat Però en Max no es conforma amb conèixer aquests conceptes: els vol experimentar. Tots ells l'aniran acompanyant fins a col·locar-lo davant del seu gran repte: entendre el pèndol de Foucault. I construir-ne un, clar.

Sobre l'autor

Marc Boada és un científic apassionat. Dissenya i construeix els aparells més estrafolaris per a exposicions i museus de ciència.

És presentador del programa de TV3 QUèQuiCom.

El taller de Pèndulum, l'empresa que va fundar el 1992, està farcit de restes de la seva activitat científica al llarg dels anys: molts tipus de pèndols, diversos aparells d'estudi de les propietats dels materials, ginys per a la recerca en òptica i aparells per a l'observació astronòmica amb que s'han descobert dues noves i diversos asteroides i cometes.

Parla molt ràpid i sense parar (també en espais de ràdio i televisió), pensa encara més ràpid.

També podria interessar-te

Bruna

Jaume Cela, Xavier Cela

Més informació


×