Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 400
IDIOMA: Català
EAN: 9788418887130
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2022

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Francis Spufford

Llum perpètua

Sinopsi

Una tendra i bella celebració del regal de la vida.

Novembre del 1944. Una bomba de la Luftwaffe està a punt d'impactar contra la ciutat de Londres, truncant, en un sol instant, la vida de cinc nens.

Novembre del 1944. Aquesta bomba mai no arriba a impactar contra el seu objectiu. Una porció ínfima de temps ha estat alterada, i la vida d'aquests cinc nens prossegueix el seu curs, endinsant-se als profunds canvis que van modelar la segona meitat del segle xx.

Perquè potser sempre hi ha altres futurs possibles. Altres possibilitats. Llum perpètua és una història del nostre dia a dia, d'allò màgic i meravellós que hi ha a la quotidianitat i la seva essència imperible.

Una novel·la fascinant i inventiva que traça les infinites possibilitats de cinc vides en els barris del Londres del segle XX.

Nominada al Booker del 2021, guanyadora de l'Encore Award 2022 i elegit com un dels llibres de l'any per The Sunday Times, The Financial Times, The Guardian, The Observer, The Daily Mail i The New York Times.

«Una autèntica obra mestra.» The Guardian

«Un miracle, no només en la seva concepció purament artística, sinó per tota l'empatia que desprèn.» The Wall Street Journal

«Íntima. Absorbent. Tècnicament brillant.» Bookseller

«D'una capacitat de fabulació enlluernadora.» The Sunday Times

Sobre l'autor/a

Francis Spufford (Cambridge, 1964) va estudiar Literatura Anglesa a Trinity Hall, Cambridge, i es va llicenciar l'any 1985. Va ser editor cap de Chatto &Windus i becari del Royal Literary Fund a la Universitat Anglia Ruskin de 2005 a 2007. Des de 2008 és profesor en el Goldsmith College de Londres en el màster d'Escriptura Creativa i Autobiogràfica. Durant més de vint anys ha estat un prestigiós i premiat assaigista, amb obres com I Maybe Sometime: Ice and the English Imagination (1996), que va guanyar el Premi a l'Escripor Jove de l'Any del Sunday Times, el Premi del Sindicat d'Escriptors al millor llibre de no-ficció i el Premi Somerset Maugham el 1997. També ha escrit The Child That Books Built(2002), Backroom Boys: The secret Return of the British Boffin (2003), nominat al premi Aventis, Abundancia roja: sueño y utopía en la URSS (2010), finalista del premi Orwell, i Impenitente: una defensa emocional de la fe (2012). Golden Hill, publicada el 2016, és la seva primera novel·la.

Tornar al catàleg

×