Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Digital: descàrrega
MIDES: x cm.
PÀGINES: 264
IDIOMA: Català
EAN: 9788419478320
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 01-06-23

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Núria Albertí

Les portes de l'Íshtar 1. El Palau d'ossos

Sinopsi

Hi ha set portes

que separen els vius dels morts.

Set portes que mantenen l’equilibri a la Terra.

Però què passaria si algú decidís

tancar-les per sempre?

 

El dia que la seva àvia mor, la Cristina descobreix que la dona li ha deixat un últim regal. Igual que la seva àvia, ella és una de les set wagadagues, set dones escollides per obrir les set portes sagrades i que garanteixen l’equilibri del món dels vius... i dels morts.

 

Però hi ha algú que vol trencar per sempre aquest equilibri, i la Cristina haurà de fer tot el possible per evitar-ho. 

Sobre l'autor/a

Núria Albertí va néixer a Alacant, una tarda en què plovia a bots i barrals. Potser per això li apassionen les tempestes i tot el que està relacionat amb l’aigua.

 

La seva mare diu que va néixer amb els ulls oberts. I ser observadora és sempre, d’entrada, una bona qualitat si un es vol dedicar a escriure històries.

Com era molt bona estudiant, va fer enginyeria industrial a l'ETSEIB a Barcelona. I va treballar set anys fent relacions internacionals. La seva feina li ha permès viatjar per diversos països, aprendre idiomes i topar-se amb moltes històries. Per això sempre trobareu una llibreta i diversos bolígrafs a la seva bossa… per si de cas.

​​

És fundadora de dos segells editorials: Àrtic, per adults, i Tatami Books, pels més petits de la casa, amb problemes de lectoescriptura o dislèxia.

 

La seva web: https://albertimvn.wixsite.com/nuriaalberti/

Tornar al catàleg

×