Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 224
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375637
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Sandra Freijomil

Les mares no abandonen

Sinopsi

Premi Pollença de Narrativa 2020.

La protagonista es retroba després de trenta anys amb l'àvia nonagenària que viu en una residència i pateix demència avançada. L'impacte d'aquest retrobament la duu a recordar la seva infantesa marcada pel divorci dels pares als anys vuitanta, la depressió de la mare i la relació que aquest fet li fa establir amb els avis i amb el pare. En aquest passat reviscut, en aquells records d'una àvia que mai no va saber fer d'àvia i d'una mare que mai no va saber fer de mare, la protagonista d'aquesta novel·la, confrontant-se amb el seu passat, ha de decidir quina mare vol ser per a la seva filla.

Una història de mares i filles, que ens parla de les segones oportunitats que rarament es presenten a les nostres vides.

Sobre l'autor/a

Sandra Freijomil (Barcelona, 1975) és llicenciada en Filosofia per la Universitat de Barcelona i té un postdoctorat en Gestió Cultural per la UOC. Autora de diversos relats guardonats, també ha escrit La forma de les paraules i Les mares no abandonen, obra guanyadora del Premi Pollença de Narrativa 2020, el jurat del qual estava format per Sebastià Alzamora, Manuel Baixauli i Laura Gost, que van lloar la profunditat psicològica i sentimental dels personatges, així com de la història, a més de l'habilitat de l'autora per crear imatges que acompanyaran la memòria dels lectors.

Tornar al catàleg

×