Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 288
IDIOMA: Català
EAN: 9788424646943
PREU: 8.26€ / 9.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2014


COMPRAR

Natasha Farrant

La nova vida de Bluebell Gadsby

Sinopsis

"Hi ha tanta frescor i humor en aquesta primera novel·la de Natasha Farrant, que els lectors gairebé obliden l'angoixa que es traspua a cada pàgina."
WALL STREET JOURNAL
-
"Com a altres novel·les, l'autora retrata una família desestructurada i adorable, vista des dels ulls d'una protagonista adolescent que viu el seu primer amor. Però aquí, a diferència de la majoria, Natasha Farrant ha sabut trobar un estil fresc i molt especial per explicar la seva història."
THE GUARDIAN
-
Bluebell Gadsby ens explica el seu dia a dia a través del seu diari personal i de la transcripció del vídeo amateur que està gravant. Té tretze anys, comença a agradar-li el noi que viu a la casa del costat, discuteix molt amb la seva germana gran i es diverteix molt amb les sortides dels seus germans petits, li agradaria tenir més a prop els seus pares -sempre de viatge per motius de feina-, té el suport de Zoran, el cangur, i troba a faltar l'Iris, la seva germana bessona, que va morir uns mesos enrere.

Optimista, tendra, trista i divertida, La nova vida de Bluebell Gadsby descriu l'embolic de sentiments i emocions d'una adolescent: l'amor i el desengany, l'alegria, la tristesa, l'escalfor i l'estimació dels seus germans, el dolor per la pèrdua de la seva germana i, sobretot, les ganes de viure.

Sobre l'autor

Natasha Farrant va créixer al cor de la comunitat francesa de Londres, i actualment combina l'escriptura amb la seva carrera com a scout literària. És autora de dues novel·les per a adults (Diving into light i Some other Eden), i una novel·la juvenil (The things we did for love). Viu a l'oest de Londres amb el seu marit i les seves dues filles.

També podria interessar-te

P.O.D.

Stephen Wallenfels

Més informació


×