Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 224
IDIOMA: Català
EAN: 9788424667610
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020


COMPRAR

Imma Monsó

La nit porpra

Sinopsi

«WELCOME TO PAUSA DA LONGA! Pausa da Longa, un lloc per ser feliç definitivament.»

Acabat el primer curs de Periodisme, en Gus comença unes pràctiques a la secció de viatges d'un diari. La seva cap, l'antipatia personificada, es dedica a fer-li encàrrecs avorridíssims, mentre ell somia que l'enviïn a fer un reportatge a qualsevol dels llocs de ficció on sol quedar-se penjat amb la imaginació: l'Atlàntida, les Terres de Gog i Magog, Xauxa, Sildàvia, Bordúria, Celèstia, Terabithia, Magrathea... O Pausa da Longa, l'illa d'un vell conte infantil on es diu que la gent viu feliç de debò.

Amb l'ajut d'en Pol, el seu company de pis, i de les oportunitats d'or que li ofereix l'estada al diari, en Gus intentarà investigar si és possible travessar la frontera entre la realitat i la ficció i si és cert tot el que es diu de Pausa da Longa...

Un crossover on els joves es trobaran amb un protagonista de la seva edat, que busca en la imaginació el remei per l'avorriment d'unes pràctiques insuportables.

Sobre l'autor

Inma Monsó (Lleida, España, 1959) va estudiar Filologia Francesa a la Universitat de Barcelona i, més tard, es va especialitzar en lingüística aplicada a les universitats d'Estrasburg i Caen. La seva primera novel·la, No se sap mai (1996), la va situar ràpidament entre les millors escriptores de la seva generació, un fet que confirmaria en publicacions posteriors. Paral·lelament a la seva activitat literària, col·labora amb El País, i més tard de manera regular amb nombrosos mitjans de la premsa escrita, com La Vanguardia, L'Avenç, El Periódico de Catalunya i Catalan Writing, entre altres. Imma Monsó ha rebut el Premi Ramon Llull, el Premi Internazionale de Letteratura 'Srivere per amore', el Premi Internacional Terenci Moix, Premi Ciutat de Barcelona o Premi Prudenci Bertrana, entre altres. També ha sigut finalista en dues ocasions del Premi Llibreter.


×