Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 0
IDIOMA: Català
EAN: 9788424650964
PREU: 9.91€ / 11.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2014


COMPRAR

Sonia Fernández-Vidal\Gabriel Janer i Manila\Sebastià Sorribas i Roig

La Galera 50: 3 llibres en 1
La porta dels tres panys / He jugat amb els llops / El zoo d'en Pitus

Sinopsis

LA GALERA, 50 ANYS DE GRANS HISTÒRIES

L'editorial La Galera celebra el seu 50 aniversari compartint amb els lectors aquest pack amb tres de les obres més destacades del seu catàleg.

El primer títol és El zoo d'en Pitus, de Sebastià Sorribas, guanyador del Premi Josep M. Folch i Torres, l'any 1965, i el gran best-seller de la literatura infantil i juvenil catalana, amb més de 100.000 exemplars venuts. Curiosament, ha tingut un èxit similar a Japó, on porta venuts més de 80.000 exemplars.

La porta dels tres panys és el segon títol, i el gran best-seller de la Galera en els darrers anys. Aquesta obra de Sonia Fernández-Vidal ens enorgulleix particularment perquè demostra que la ficció és un mitjà perfecte per transmetre la passió pels coneixements (en aquest cas, sobre l'increïble món de la física quàntica). Al nostre país ja compta amb 45.000 joves i no tan joves fans, i ha estat traduïda, de moment, a 10 idiomes.

I el tercer llibre, He jugat amb els llops, és una història excepcional en més d'un sentit. Gabriel Janer Manila va ser un dels primers autors de la Galera, i el 2009 va tornar a guanyant el premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil. La novel·la està inspirada en la història real d'un nen salvatge, que va ser portada al cinema amb el títol "Entre lobos".

També podria interessar-te

P.O.D.

Stephen Wallenfels

Més informació


×