Pàgina Epub Individual - Grup Enciclopèdia

Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 480
IDIOMA: Català
EAN: 9788417868703
PREU: 8.26€ / 9.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020


COMPRAR

Lisa See

L'illa de les dones del mar

Sinopsi

Ambientada a l'illa coreana de Jeju, L'illa de les dones del mar és la història de l'amistat entre la Mi-ja i la Young-sook, dues joves d'origen molt diferent, que aviat van ser arrossegades pel curs inexorable de la història. La seva amistat va ser testimoni del colonialisme japonès dels anys trenta i quaranta del passat segle, així com de la Segona Guerra Mundial i l'adveniment d'unes noves tecnologies que havien de canviar el món en què havien crescut. La Mi-ja i la Young-sook no sabien fins a quin punt la història posaria en perill una amistat que estava destinada a superar totes les adversitats.

«Una poderosa i essencial història d'humanitat». The Los Angeles Review of Books

«Brillant, reflexiva i empàtica..... Necessària». The New York Times

«La nova i captivadora novel·la de la Lisa See celebra la fortalesa de les dones i la força de la seva amistat». O, The Oprah MagazineSobre l'autor

Lisa See (París, 1955) va créixer a Los Angeles, en contacte estret amb la família paterna establerta a Chinatown. On Gold Mountain (1995), la seva primera novel·la, fa evident aquesta forta influència vital que ha vertebrat gran part de la seva obra novel·lística. Autora d'una trajectòria contrastada, ara publica L'illa de les dones del mar, un cant a l'amistat, i un homenatge a un món i a una manera única d'entendre la vida.

També podria interessar-te

Púding de Nadal

Nancy Mitford\Jacobo Muñiz (il·lustr.)

Més informació


×