Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 0
IDIOMA: Català
EAN: 9788424644772
PREU: 7.84€ / 9.49€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2012


COMPRAR

Ally Condie

Junts. Camins creuats

Sinopsis

Segona part de JUNTS, la trilogia distòpica de més èxit després d'Els Jocs de la Fam. Romanticisme i tensió amorosa en un món futur tecnològicament avançat però amb mancances humanes i mentides institucionals.

La Cassia ha triat un futur incert: trenca amb en Xander, la parella que la societat havia triat per a ella, i segueix el camí d'en Ky, el noi de qui s'havia enamorat realment. La societat, que ho controla tot, l'ha expulsat a les perilloses províncies exteriors. I ella ho sacrifica tot per buscar la veritat que amaguen els que ostenten el poder. En aquesta frontera salvatge descobreix una manera de viure diferent i la promesa apassionant de la rebel·lió.

"Una distopia romàntica superba." - THE WALL STREET JOURNAL

"Ally Condie torna a sorprendre'ns amb una prosa que és gairebé poesia, uns personatges sòlids i una història profundament commovedora." - CARLOTA ECHEVARRÍA, redactora d'El Templo de las Mil Puertas.

"Aquesta novel·la futurista i romàntica planteja una pregunta: pot haver llibertat sense elecció? El relat del viatge de la Cassia cap a la rebel·lió t'arrossega i t'atrapa." - CASSANDRA CLARE, autora de la sèrie Caçadors d'ombres.

Sobre l'autor

Allyson Condie és professora d'anglès en un institut de Salt Lake City (EUA). Li encanta llegir, menjar i escoltar el seu marit tocant la guitarra, i sobretot els seus tres fills. Ha publicat diverses novel·les, entre les quals destaca la trilogia "Yearbook".

També podria interessar-te

P.O.D.

Stephen Wallenfels

Més informació


×