Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 568
IDIOMA: Català
EAN: 9788418375095
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2021

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Douglas Kennedy

Isabelle a la tarda

Sinopsi

Una novel·la que ens ensenya com l'amor pot esdevenir el motiu o l'excusa de tota una vida.

Abans de la Isabelle no sabia res del sexe; abans de la Isabelle no sabia res de la llibertat; abans de la Isabelle no sabia res de la vida.

Anys setanta. París. En Sam, un estudiant americà, coneix una dona en una llibreria. La Isabelle és misteriosa, bonica i més gran que en Sam i, a diferència d'ell, és experimentada en l'amor i les seves contradiccions. El jove aviat resta captivat per la Isabelle, però l'anell de casada a la seva mà l'alerta.

El que van començar com a innocents trobades en un petit apartament parisenc, va acabar donant lloc a un autèntic romanç que es perpetuarà en el temps.

Isabelle a la tarda és una història que ens fa pensar sobre el que busquem, el que trobem, amb què ens conformem, i ens ensenya com l'amor pot esdevenir el motiu o l'excusa de tota una vida.

«Un autèntic geni de les novel·les d'amor.» The Times

«Una delícia; Kennedy és un escriptor exigent, hàbil i enginyós.» Financial Times

«Fascinant.» Sunday Independent

«Una delícia; Kennedy és un escriptor exigent, hàbil i enginyós.» Publishers WeeklySobre l'autor/a

Douglas Kennedy (Nova York, 1955) ha viscut gran part de la seva vida al Regne Unit. Va començar la carrera literària escrivint teatre i literatura de viatges, i, més tard, va col·laborar en mitjans com The Sunday Times, The Sunday Telegraph, The Listener, New Statesman i Esquire. La seva obra ha estat traduïda a més de vint idiomes, i ha venut més de disset milions d'exemplars dels seus llibres. En l'actualitat viu entre Londres, París, Berlín i Nova York.Univers ha publicat, també, A la recerca de la felicitat, l'obra més reconeguda i de més èxit de l'autor.

Tornar al catàleg

×