Llibres Digitals

GÈNERE: Llibres d'entreteniment
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 200
IDIOMA: Català
EAN: 9788416670963
PREU: 7.68€ / 7.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2020


COMPRAR

Malcolm Otero\Santi Giménez

Instruccions per passar a la història

Sinopsi

Què es necessita per ser algú admirat, idolatrat, i donar nom a les principals avingudes de les ciutats més importants, que et citin polítics i tertulians, que la teva estàtua encapçali les principals places del món i que els turistes s'hi facin fotos i els coloms s'hi caguin a sobre? La resposta és ben senzilla: ser un autèntic indesitjable. En aquest llibre descobrirem les característiques comuns que ens haurien de servir per a convertir-nos en un il·lustre humà: l'absència de cap mena de principi moral, ser pederasta, maltractador, misogin, violent, brut, trampós, estafador, fanàtic religiós, militar o, simplement, haver nascut francès.

Què tenen en comú tots els grans homes i dones de la història? Que tots van ser uns indesitjables.

Sobre l'autor

Malcolm Otero va començar la seva carrera d'editor en petites editorials madrilenyes per després passar a ser editor en Edicions del Bronze i Columna Edicions. Dins el mateix Grup Planeta va passar a dirigir la ficció d'Ediciones Destino (col·lecció Áncora & Delfín). L'any 2007 va passar a dirigir la ficció espanyola de RBA Llibres. El 2008 va crear juntament amb Joan Barril una nova editorial, Barril & Barral. Va ser editor en Malpaso Ediciones. Actualment és col·laborador de RAC1 per al programa de Via Lliure, Il·lustres execrables.

Santi Giménez és periodista de professió. És delegat de Catalunya per al diari esportiu AS. Actualment és col·laborador de RAC1 per al programa de Via Lliure, Il·lustres execrables amb Malcolm Otero.

També podria interessar-te

×