Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: Digital: descàrrega
MIDES: x cm.
PÀGINES: 288
IDIOMA: Català
EAN: 9788418887727
PREU: 8.64€ / 8.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 15-06-23
TRADUCCIÓ: NÚRIA PARÉS SELLARÈS

COMPRARConsulta l'agenda d'actes

Edith Wharton

Estiu

Sinopsi

Charity va ser “portada de la Muntanya” quan era petita. No conserva cap record de la seva vida anterior, a banda dels rumors vagues de la gent de North Dormer, un poble allunyat i perdut de tot i de tothom.

L’arribada de Lucius Harney, un jove arquitecte de la ciutat, un tediós dia d’estiu, descobrirà a Charity la il·lusió de l’amor i del desig, així com una realitat diferent a la que sempre havia viscut. Tot i això, la promesa del somni es veurà molt aviat frustrada pel pes inevitable de la realitat i les seves vicissituds.

Sobre l'autor/a

Edith Wharton (Nova York, 1862 – Saint-Brice-sous-Forêt, 1937) és una de les grans novel·listes nord-americanes de tots els temps. Membre d’una de les famílies més antigues de Nova York, el 1907 es va traslladar a París. Va ser la primera dona doctorada en Lletres per la Universitat de Yale, i el 1930 va ser nomenada membre de l’Acadèmia Americana de les Arts i les Lletres. Estiu, considerada per la mateixa autora com una de les seves millors novel·les, va causar un gran impacte l’any de la seva publicació, el 1917, amb la descripció honesta i acurada d’una jove que va enderrocar les convencions de l’època en l’intent d’apoderar-se de les regnes de la seva vida.

Tornar al catàleg

×