Llibres Digitals

GÈNERE: Novel·la
ENQUADERNACIÓ: EPUB
MIDES: 0 x 0 cm.
PÀGINES: 200
IDIOMA: Català
EAN: 9788424652623
PREU: 5.78€ / 6.99€
ANY DE PUBLICACIÓ: 2014


COMPRAR

David Bueno i Torrens\Salvador Macip i Maresma\Eduard Martorell Sabaté

Els límits de la vida
Una novel·la sobre el que som

Sinopsi

El món de Sofia ens va explicar la filosofia. La porta dels tres panys ens va explicar la física quàntica. Els límits de la vida, ara, ens explica la biologia, el que som i què fem aquí.

Els límits de la vida és una novel·la intensa sobre l'origen de tot el que ens envolta. Un viatge fascinant pels principals conceptes de la biologia i, a la vegada, una història d'amor i superació plena d'anècdotes científiques sorprenents.

La Lara és una nena de 14 anys. Durant una llarga nit molt especial, una doctora li explicarà una història apassionant: la de la pròpia vida.

Veure el booktrailer: http://youtu.be/g82Ww5fwxBA

Sobre l'autor

David Bueno (Barcelona, 1965) és doctor en Biologia i professor i investigador de genètica de la Universitat de Barcelona i divulgador de la ciència. Ha publicat molts articles de divulgació científica i col·labora en diferents mitjans de comunicació. Ha publicat diversos llibres de text escolars i ha col·laborat en enciclopèdies. I és director i editor de la revista de divulgació científica «B-On».

Salvador Macip (Blanes,1970) és metge, investigador i escriptor. És professor de la Universitat de Leicester, al Regne Unit, on dirigeix un grup de recerca sobre les bases moleculars del càncer i l'envelliment. És autor de cinc novel·les, també ha publicat dos llibres infantils, un recull de contes i un mètode per aprendre anglès. En el camp de la divulgació científica, ha escrit quatre llibres.

Eduard Martorell (Barcelona, 1964) és llicenciat en Biologia, postgraduat en Medicina Clínica Preventiva, editor, i professor associat a la Universitat Internacional de Catalunya. Dóna classes de didàctica de les ciències experimentals i sobre infància, salut i alimentació. És autor de llibres de text, contes i articles de natura per a joves. I de llibres de divulgació científica.

També podria interessar-te

Bruna

Jaume Cela, Xavier Cela

Més informació


×